Entry form for

PÅMELDING NEDERST

Enter ScanStar 2019

SCANSTAR Brochure in English 2019

Har du utviklet, designet, produsert eller fått laget en emballasje som du er svært fornøyd med, har du nå mulighet til å melde den på til ScanStar-konkurransen.

ScanStar er en emballasjekonkurranse som arrangeres i regi av Scandinavian Packaging Association (SPA) med deltakere fra Danmark, Finland, Norge og Sverige. Arrangementet går på rundgang i de nordiske landene, og i år er det Emballasjeforeningen som arrangerer.

SLIK GÅR DU FRAM

Hvis du vil delta i ScanStar gjør du følgende:

Fyll ut påmeldingsskjemaet nedenfor og send det inn til Emballasjeforeningen. Innen jurymøtet i juni skal den deltakende emballasjen skal sendes inn i tre eksemplarer til Emballasjeforeningen.

Reglene for deltakelse, samt frister og kostnader, finner du i brosjyren.

En jury bestående av representanter fra de nordiske landene vil vurdere alle innsendte bidrag, og du kan selv velge hvilken kategori du vil at produktet skal vurderes i.

Alle vinnerne av ScanStar vil bli omtalt i en pressemelding som sendes ut etter jurymøtet i juni. Selve prisutdelingen vil være på Emballasjedagene i november.

SCANSTAR Brosjyre 2019

Av hensyn til våre finske venner er påmeldingsskjemaet på engelsk.

Vinnerne fra ScanStar 2016.

Scanstar 2019 Entry Form(3)

If the entered packaging wins a ScanStar, it will automatically be entered the WorldStar competition. Cost: 650 euro for the first entry and thereafter 500 euro per entry from the same company. The invoice will be sent directly from WPO
  • Dra og slipp filer her, eller

Viktige tidsfrister:

Påmelding og betaling for deltakelse:

29.mai 2019

Emballasjer og jurymaterial må være mottatt innen:

05. juni 2019

Lurer du på noe? Kontakt sekretariatet

22. mai 2019Fagmesse om bærekraft og innovasjonColor Line Stadion
03. jun 2019 - 04. jun 2019Konferanse om sirkulær økonomi i LangesundHotell Skjærgården, Langesund
23. sep 2019 - 26. sep 2019Oppstart Emballasjeskolen klasse 49Scandic City Fredrikstad