• Emballasjedagene er en konferanse for medlemmer i Emballasjeforeningen som arrangeres årlig og fungerer som et samlingspunkt for hele emballeringsnettverket.
  • Emballasjedagene  er årets viktigste møteplass som består av bedriftsbesøk eller miniseminar på onsdag, faglige foredrag på torsdag og fredag, med festmiddag, underholdning og utdeling av priser på torsdag kveld.
  • Emballasjedagene er et naturlig møtepunkt der du kan oppdatere din faglige kompetanse, samtidig som du mingler med kolleger, kunder og konkurrenter og utvider nettverket med nye bekjente.
  • Emballasjedagene 2019 arrangeres 13.-15. november på Scandic Park Sandefjord.  Her skal vi feire at Emballasjeforeningen fyller 50 år. Det blir også utdeling av Scanstar-prisien i tillegg til Optimeringsprisen og Emballasjefagprisen.

Programmet og detaljer om påmelding legges ut på arrangementets egen nettside i uke 35

Les om Emballasjedagene 2018.

Emballasjedagene har egen nettside.

Plastix lager nye plast av innsamlet plast fra hav og elver.