Emballasjedagene er en konferanse for medlemmer i Emballasjeforeningen. Dagene arrangeres årlig og fungerer som et samlingspunkt for nettverket i emballasjens verdikjede.

• Årets viktigste møteplass for våre medlemmer går over en og en halv deg. Vi arrangerer faglige foredrag på torsdag og fredag, med festmiddag, underholdning og utdeling av priser på torsdag kveld.
  • Konferansen er et naturlig møtepunkt der du kan oppdatere din faglige kompetanse, samtidig som du mingler med kolleger, kunder og konkurrenter og utvider nettverket med nye bekjente.
  • I 2019 arrangeres Emballasjedagene 13.-15. november på Scandic Park Sandefjord.  Her skal vi feire at Emballasjeforeningen fyller 50 år. Det blir også utdeling av Scanstar-prisien i tillegg til Optimeringsprisen og Emballasjefagprisen.

Programmet og detaljer om påmelding legges ut på arrangementets egen nettside i uke 35

Les om Emballasjedagene 2018.

Arrangementet har egen nettside.

Plastix lager nye plast av innsamlet plast fra hav og elver.