Fiberfokus – emballasje for en grønn fremtid

Planeten og miljø

Økt kunnskap om papiremballasje

Faggruppen Fiberfokus er startet for å bidra til kunnskapsutveksling og kompetanseheving om papirbasert emballasje. Ønsket er å fremme faktabaserte budskap om den papirbaserte emballasjens positive betydning i en sirkulær økonomi.

Fornybare råvarer

Fiberemballasje lages av fornybar råvarer. I vår del av verden vil det si trær fra nordiske skoger. Fiberemballasje kan for eksempel være esker i bølgepapp, kartonger for melk og juice, esker for pastiller, og mye annet.

Kan gjenvinnes og gjenbrukes

Fiberemballasje sørger for trygg transport av mat og varer fra fabrikker, butikker og lagre til ditt hjem.Brukt fiberemballasje samles inn, gjenvinnes og brukes på nytt mange ganger. Råvarene, det vil si trær, regnes også som fornybare.

Kontakt Fiberfokus

Emballasjeforeningen er sekretariat for Fiberfokus, og henvendelser kan rettes til oss.

Kari Bunes
Tlf: +47 951 44 973
Epost: kari@emballasjeforeningen.no

Følg oss gjerne på sosiale medier