Book utstillerplass på
Smart industri

Nova Spektrum (Norges varemesse) 10.-12. mai 2022

Cobotnor, leverandør av samarbeidende roboter fra Universal Robots i Norge, er en av utstillerne på Smart Industri. Selskapet har endret både selskapsnavn og profil til Kameleon Robotics

Endringen skjedde etter at Cobotnor ble kjøpt opp av Kameleon Gruppen tidligere i år. De er dermed bedre rigget for den forventede veksten i robotmarkedet fremover.

– Vi tror norske industrikunder hungrer etter å møte både hverandre og leverandører for å utveksle erfaringer og beste praksis. Denne messen er kanskje det viktigste møtestedet i 2022 for industribedrifter som ønsker å effektivisere sin produksjon med robotisering, sier daglig leder Lars Kjelling.

– På SMART Industri synes vi det er viktig å vise frem praktiske løsninger på hvordan samarbeidende roboter kan hjelpe bedrifter å automatisere sin produksjon.

Emballasjeforeningen er samarbeidspartner for messen sammen med   fem andre foreninger.

09. des 2021Wbinar om fjerntilkobling til kontrollsystemeneWebinar
09. des 2021Optimeringseminar om emballasje i Sarpsborg - OBS NY DATO!Inspiria
10. mar 2022Generalforsamling i Emballasjeforeningen 10. mars 2022Hotel Continental Oslo
10. mai 2022 - 12. mai 2022Smart Industri 2022Norges Varemesse (Nova Spektrum)