Benytt anledningen til å få svar på de tingene mange lurer på når det gjelder avfallsforebygging og emballasjeoptimering på seminarer i Bergen.
Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset antall plasser og tildelingen skjer etter prinsippet «først til mølla». Hotellene følger nasjonale og kommunale retningslinjer når det gjelder smittesituasjonen.
Sted: Grand Hotel Terminus, Zander Kaaes gate 6. Bergen
Dato: 23. september
Tid: 10:00-12:30
PROGRAM
10:00-20:15
Registrering av deltakere
10:15- 10:40 Nye rammevilkår for emballasje i Norge og Europa
Kari Bunes, direktør i Emballasjeforeningen
10.40-11:00:
Hva er emballasjeoptimering?
Yngve Krokann, undervisningsleder i Emballasjeforeningen
11:15-11:50
Design for gjenvinning, emballasjemerking, Emballasjekalkulator
Dan Eilertsen, Key Account Manager og Arve Martinsen, kommunikasjonsansvarlig næringsliv i Grønt Punkt Norge
12:00-12:30
Emballasjeoptimering i praksis
Stina Kildedal-Johanssen, Leder Kommunikasjon og bærekraft, Hansa Borg Bryggerier
Lunsj
Om seminaret
Seminaret vil gi deltakerne et godt og helhetlig innsyn i hva som gjelder og vil være retningsgivende for arbeidet med emballasjeoptimering. Hvilke regler og lover bedriften må følge for å sende sine produkter ut på markedet.
Målgruppe:
Målgrupper er alle som arbeider med emballasjeutvikling, markedsføring, salg og innkjøp av emballasje, forskning og utvikling. De samme regler vil gjelder også for importører av emballasje og ferdigpakkede varer.
Deltakere vil få utdelt seminarmaterial med referanse til innleggene.
Lurer du på noe?
Undervisningsleder Yngve Krokann i Emballasjeforeningen svarer gjerne på spørsmål:
mobil: 900 93 833
epost: yngve@emballasjeforeningen.no