Scanpack arrangeres
04.-07. oktober 2022

SCANPACK arrangeres 4. – 7. oktober 2022

Emballasjeforeningen har i mange 10-år bistått medlemmene i å sikre ønsket utstillingsområde på SCANPACK, samt drevet aktivt informasjonsarbeid for medlemmene på denne messen som er det toneangivende møtested og markedsforum i Norden. Vi kommer tilbake med nyheter om messen.

Les mer om Scanpack 2022.

Kjell Dehli, norsk representant for Scanpack, er trofast på plass.

Cirka 330 utstillere har booket omlag 90 prosent av tilgjengelig areal på Scanpack-messa.

Emballasjeforeningen organiserer utstillingen i en del av C-hallen på Scanpack. og det er to ledige stands på henholdsvis 25 og 36 kvadratmeter.

Vi har også en egen servicestand for medlemmer, utstillere og andre som vil slå av en prat.

• Det blir minglekveld på vår stand når messen stenger tirsdag 4. oktober! Vi byr på litt mat, god drikke og live musikk!

Mange av de norske utstillerne er booket inn på Hotel Gothia på messeområdet, og hotellet er i ferd med å fylles. For hotellhenvendelser: maria.elovsson@gothiatoers.com

Aktiviteter for besøkende:

• Ved å registrere deg med koden SCANFREE får du kostnadsfri inngang på messen
  • Superbrand-scenen
  • Pioneers (om nye forretningsmodeller, produkter/innovasjoner
  • Summit
  • Call for papers
    Interesserte bes komme med snarlige forslag: https://scanpack.se/forelasningsforslag/

Lurer du på noe? Kontakt Kjell Dehli, norsk representant for Scanpack:

epost: kjell@scanexpo.com

14. feb 2023 - 16. feb 2023Holdbar-messen arrangeres 14.-16. februar 2023Norges Varemesse (Nova Spektrum)
04. mai 2023 - 10. mai 2023Interpack 2023Messe Düsseldorf