Nytt navn på mat- og emballasjemesse
HOLDBAR 2020
3.-5. mars 2020
HOLDBAR 2020
Den tradisjonsrike messen som tidligere var kjent som «NEF-dagene» og «Mat og Emballasje» skifter navn for å sette bærekraft tydeligere på agendaen.
NYTT PROSJEKTTEAM
Riktig emballering av produktet frem til forbruk er nødvendig for å opprettholde optimal kvalitet, hindre uttørking og redusere svinn. Slik forlenges produktenes levetid og blir holdbar.
Derfor er det viktig å vise hvordan næringsmiddel- og emballasjebransjen tar disse kravene på alvor og synliggjør fremtidsrettede løsninger.
Fra 2000 har en samlet næring møttes hvert tredje år i Norge, for å vise frem sine nyeste produkter og tjenester. Samtidig som de har deltatt i gode diskusjoner rundt muligheter og utfordringer for bransjen. Først under NEF-dagene og deretter på møteplassen Mat og Emballasje.
PARALLELT MED SMAK
Parallelt med HOLDBAR arrangeres SMAK 2020 som er møteplassen for alle som jobber med mat og drikke. SMAK 2017 hadde totalt 389 utstillere, alt fra lokalprodusenter til verdenskjente merkevareleverandører.
Emballasjeforeningen er med i en ekstern faggruppe for messen sammen med Stig Pedersen og FIAS.