Nytt navn på mat- og emballasjemesse
HOLDBAR 2020

3.-5. mars 2020

HOLDBAR 2020

Den tradisjonsrike messen som tidligere var kjent som «NEF-dagene» og «Mat og Emballasje» skifter navn for å sette bærekraft tydeligere på agendaen.

When:
3. mars 2020 @ 10:03 – 5. mars 2020 @ 11:03
2020-03-03T10:03:00+01:00
2020-03-05T11:03:00+01:00
Where:
Norges Varemesse
Messeveien 8
2004 Lillestrøm

NYTT PROSJEKTTEAM

Nytt team: Markedskonsulent Siv-Jeanette Larsen og prosjektleder Cecilie Svabø har store vyer og ambisjoner for HOLDBAR 2020.

Riktig emballering av produktet frem til forbruk er nødvendig for å opprettholde optimal kvalitet, hindre uttørking og redusere svinn. Slik forlenges produktenes levetid og blir holdbar.

Derfor er det viktig å vise hvordan næringsmiddel- og emballasjebransjen tar disse kravene på alvor og synliggjør fremtidsrettede løsninger.

Fra 2000 har en samlet næring møttes hvert tredje år i Norge, for å vise frem sine nyeste produkter og tjenester. Samtidig som de har deltatt i gode diskusjoner rundt muligheter og utfordringer for bransjen. Først under NEF-dagene og deretter på møteplassen Mat og Emballasje.

PARALLELT MED SMAK

Parallelt med HOLDBAR arrangeres SMAK 2020 som er møteplassen for alle som jobber med mat og drikke. SMAK 2017 hadde totalt 389 utstillere, alt fra lokalprodusenter til verdenskjente merkevareleverandører.

Emballasjeforeningen er med i en ekstern faggruppe for messen sammen med Stig Pedersen og FIAS.

http://www.holdbarmessen.no/

Annonser:

Kommende kurs og arrangement

DatoTittelSted
12. aug 2025Emballasjeforeningen på Arendalsuka
19. aug 2025 - 21. aug 2025Aqua Nor 2025
22. sep 2025 - 24. sep 2025Oppstart Grunnkurs emballasje og emballering klasse 55Fredrikstad
27. nov 2025 - 28. nov 2025EmballasjedageneScandic Park Hotel
26. okt 2027 - 29. okt 2027Scanpack 2027

Kurs og arrangement
Emballasjedagene 2018