Sett av datoene for Emballasjedagene 2022

Årets emballasjehappening er rett rundt hjørnet. Emballasjedagene 2022 arrangeres torsdag 10. og fredag 11. november.

Tradisjonen tro finner Emballasjedagene sted på Scandic Park Hotell i Sandefjord. Hold av torsdag 10. og fredag 11. november for to dager stappfulle av kompetanse, faglig påfyll og mingling med kjente og kjære, nære og fjerne.

Tidligere NRK-profil Erik Wold geleider oss gjennom dagene som konferansier, mens den faglige menyen blant annet består av Plastreturs nye sjef, Karl Johan Ingvaldsen, som skal snakke om deres strategi fremover og arbeidet med nytt sorteringsanlegg, Kjell-Arve Kure i BillerudKorsnäs kommer for å snakke om etableringen av en norsk fabrikk for produksjon av kartongmasse med negative CO2-utslipp. I tillegg blir Christoffer Back Vestli fra Europakommisjonen med live fra Brussel for å fortelle om kommende EU-direktiv. Kai Eide avslutter det hele med et foredrag om krig i Europa.

Etter foredragene den 10. november vil det bli prisutdeling til årets Scanstar-vinnere og vinneren av årets Emballasjefagpris.

Torsdag kveld blir det selvfølgelig festmiddag med musikk av Sofie Bjerketvedt. Hun er skuespiller, musikalartist og sanger, og har tidligere spilt både Pippi Langstrømpe og Dorothy i Trollmannen fra Oz. I 2008 vant hun rollen som Sandy i TV Norge-konkurransen Grease som ble satt opp i Oslo Spektrum.

Lurer du på noe?
 Emballasjeforeningen har ledet Emballasjeforeningen svarer gjerne på spørsmål:

Teklefon: 22 12 17 60
epost: post@emballasjeforeningen.no

Annonser:

Kommende kurs og arrangement

DatoTittelSted
19. okt 2023Heldagskurs om fleksibel emballasje
09. nov 2023 - 10. nov 2023Emballasjedagene 2023Scandic Park Hotell