På sin temadag om emballasje spør Teknologisk Matforum hvordan man kan øke bærekraften og samtidig beholde mattrygghet og holdbarhet.

Dato: 14. oktober
Sted: Felix konferansesenter, Oslo

Emballasje har kommet i søkelyset mer enn noen gang under Korona-pandemien.  Folk ønsket seg innpakket mat i butikkene og plastpakket var ikke lenger et fy-ord.

Men kan vi klare bærekraftig plastpakking i stor skala?  Er vi godt nok kjent med alle utfordringene? Eksempelvis kom etikettene i søkelyset for en tid siden, da youghurt ble pakket i bærekraftig emballasje, men etiketten ikke samsvarte når de skulle sorteres i avfallsanlegget.

Produsenter av mat og drikke deltar

Teknologisk Matforum har fått med seg produsenter av mat og drikke til å dele sine erfaringer. De spør også hvordan forbrukerne stiller seg til å kjøpe eksklusiv vin eller sterkere saker i bærekraftig emballasje.

Foredragsholdere

Eirin Schrøder, Eurofins Food & Feed Testing Norway
Sveinar Kildal, Norscan Partners
Alvhild Hedstein, Bama Gruppen
Ole Jan Myhre, Norner
Terje Skovly, ROAF
Johanne Kjus, Orkla Foods Norge
Erik Bern, Arcus (styreleder i Emballasjeforeningen)

 

Mer informasjon og påmelding

Annonser:

Kommende kurs og arrangement

DatoTittelSted
12. okt 2020 - 15. okt 2020Oppstart Emballasjeskolen klasse 50Scandic City Fredrikstad
14. okt 2020Bærekraftig emballasje i søkelyset på temadag i OsloFelix Konferansesenter
19. nov 2020 - 20. nov 2020Emballasjedagene 2020Scandic Park Sandefjord
25. feb 2021 - 05. mar 2021Interpack 2020 - nye datoer i 2021Messe Düsseldorf
13. apr 2021 - 15. apr 2021SMART industriNorges Varemesse