På sin temadag om emballasje spør Teknologisk Matforum hvordan man kan øke bærekraften og samtidig beholde mattrygghet og holdbarhet.

Dato: 14. oktober
Sted: Felix konferansesenter, Oslo

Emballasje har kommet i søkelyset mer enn noen gang under Korona-pandemien.  Folk ønsket seg innpakket mat i butikkene og plastpakket var ikke lenger et fy-ord.

Men kan vi klare bærekraftig plastpakking i stor skala?  Er vi godt nok kjent med alle utfordringene? Eksempelvis kom etikettene i søkelyset for en tid siden, da youghurt ble pakket i bærekraftig emballasje, men etiketten ikke samsvarte når de skulle sorteres i avfallsanlegget.

Produsenter av mat og drikke deltar

Teknologisk Matforum har fått med seg produsenter av mat og drikke til å dele sine erfaringer. De spør også hvordan forbrukerne stiller seg til å kjøpe eksklusiv vin eller sterkere saker i bærekraftig emballasje.

Foredragsholdere

Eirin Schrøder, Eurofins Food & Feed Testing Norway
Sveinar Kildal, Norscan Partners
Alvhild Hedstein, Bama Gruppen
Ole Jan Myhre, Norner
Terje Skovly, ROAF
Johanne Kjus, Orkla Foods Norge
Erik Bern, Arcus (styreleder i Emballasjeforeningen)

 

Mer informasjon og påmelding

Annonser:

Kommende kurs og arrangement

DatoTittelSted
12. aug 2025Emballasjeforeningen på Arendalsuka
19. aug 2025 - 21. aug 2025Aqua Nor 2025
22. sep 2025 - 24. sep 2025Oppstart Grunnkurs emballasje og emballering klasse 55Fredrikstad
27. nov 2025 - 28. nov 2025EmballasjedageneScandic Park Hotel
26. okt 2027 - 29. okt 2027Scanpack 2027