DIN PORTAL TIL ALT DU VIL VITE OM EMBALLASJE

EMBALLASJEDAGENE

EMBALLASJEDAGENE er en konferanse for medlemmer i Emballasjeforeningen som arrangeres årlig og fungerer som et samlingspunkt for hele emballeringsnettverket.

EMBALLASJEDAGENE  består av faglige foredrag over en og en halv dag, med festmiddag, underholdning og utdeling av priser på kvelden den første dagen.

EMBALLASJEDAGENE er et naturlig møtepunkt for å oppdatere din faglige kompetanse, mingle med gamle kjente og utvide nettverket.

EMBALLASJEDAGENE 2016 arrangeres 2.-4. november på Scandic Park Hotel i Sandefjord.  Her skal vi blant annet dele ut årets ScanStar-priser, Optimeringsprisen og Emballasjefagprisen.

Programmet og detaljer om påmelding vil bli lagt ut på en egen nettside i løpet av sommeren.

Les om EMBALLASJEDAGENE 2015.