DIN PORTAL TIL ALT DU VIL VITE OM EMBALLASJE

EMBALLASJEDAGENE

De besøkende på Emballasjedagene 2016 fikk mange utfordringer å forholde seg til, uten at det ødela stemningen.

EMBALLASJEDAGENE er en konferanse for medlemmer i Emballasjeforeningen som arrangeres årlig og fungerer som et samlingspunkt for hele emballeringsnettverket.

EMBALLASJEDAGENE  består av bedriftsbesøk på onsdag, faglige foredrag på torsdag og fredag, med festmiddag, underholdning og utdeling av priser på torsdag kveld.

EMBALLASJEDAGENE er et naturlig møtepunkt for å oppdatere din faglige kompetanse, mingle med gamle kjente og utvide nettverket.

EMBALLASJEDAGENE 2017 arrangeres 1.-3. november på Scandic Park Hotel i Sandefjord.  Her blir det mange spennende foredrag, god underholdning og utdeling av Optimeringsprisen og Emballasjefagprisen.

Programmet og detaljer om påmelding vil bli lagt ut på www.emballasjedagene.no i uke 35

Les om EMBALLASJEDAGENE 2016.