Emballasjeforeningen og Grønt Punkt Norge arranger seminar om innovasjon og emballasjeoptimering på Fornebu 25. august 2016. På arrangementet vil NOK-rapporten for 2015 bli presentert, og det blir foredrag med aktuelle aktører.

Program:

09:30  Kaffe og mingling


10:00 Åpning ved leder i NOK
Thomas Weihe, DLF


10:15 Resultat Handlekurv og Indikator 2015
Seniorforsker Hanne Møller, Østfoldforskning


10:45 Strategiske analyseverktøy for optimal emballering
Thomas Eie, senior emballasjeutvikler Bama Industri


11:10 Pause


11:30 Slik jobber man med optimering i Nederland
Direktør Hester Klein Lankhorst, Kennisininstitut Verpakken


12:15 Lunsj


13:15 Hvordan kan emballasje redusere matsvinn?
Daglig leder Anne-Grete Haugen, Matvett


13.45 SuperFresh – halverer materialmengden
Daglig leder Jan Endre Vartdal, Vartdal Plast


14:15 Pause


14:30 De gode emballasjeeksemplene

  • Orkla AS, Kjersti Trømborg, Packaging Developer
  • Cefapac, Eirik Faukland, Development & Sale, Moltzau

MELD DEG PÅ ARRANGEMENTET HER

Målgruppe:

Målgrupper er alle som arbeider med emballasjeutvikling, markedsføring, salg og innkjøp av emballasje, forskning og utvikling. De samme regler vil gjelder også for importører av emballasje og ferdigpakkede varer. Deltakere vil få utdelt seminarmaterial med referanse til innleggene.

Praktiske opplysninger:
Seminaret starter med kaffe /registrering kl. 09.30, foredragene starter kl. 10.00 og avsluttes kl. 15.15 / Torsdag 25. august

Deltakeravgift:
For medlemmer i Emballasjeforeningen og Grønt Punkt Norge er seminaret gratis.

Sted: Quality Hotel Expo, Snarøyveien 20, 1360 Fornebu

Påmelding

Meld deg på her. Frist for påmelding er 19. august.

Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset med plasser så her gjelder prinsippet «først til mølla»

Hva er emballasjeoptimering? Les mer her