Styret i Emballasjeforeningen


Thomas Eie, styreleder

Thomas Eie, styreleder

Senior emballasjeutvikler i Bama Industri
Eie er utdannet ved Norges landbrukshøgskole (nå NMBU) og har yrkesbakgrunn fra NMBU, Tine, Elopak og Nofima.

 

 


Svein Harald Egestad

Svein Harald Egestad, styrets nestleder

Administrerende direktør RPC Packaging, tilknyttet selskapets fabrikk i Kristiansand som produserer og utvikler plastemballasje for nasjonale og internasjonale selskaper. Egestad har vært i  emballasjebransjen siden 1995.

 


Morten Aas

Morten Aas, styremedlem

Leder Emballasje og Design i TINE SA.
Utdannet meierist og bedriftsøkonom, samt Emballasjeskolen klasse 29.
Har bakgrunn fra Drammen Is og Ørlandsmeieriet før han begynte i TINE, der han har vært pakkerisjef, prosjektleder marked og emballasjeutvikler


Lars Christian Hilden

Lars Christian Hilden, styremedlem

Fabrikksjef i Mills DA, Drammen, som produserer salater og postei under varemerkene Mills Delikat og Vita Hjertego’. Hilden er utdannet ingeniør og har arbeidet i næringsmiddelbransjen og med emballasje i store deler av sin karriere. Han har blant annet jobbet som konsulent for blant andre TINE og Røra Fabrikker. Han kom fra Elopak før han begynte i Mills for 16 år siden.

 

 


Erik Bern, styremedlem

Konserndirektør Group Supply Chain, innkjøp og eiendom, Arcus
Erik Bern har bakgrunn som konserndirektlr Group Supply Chain, innkjøp og eiendom, samt Project Director i ArcusGruppen. I årene 1999-2003 var han i Ringnes, de tre siste årene som fabrikksjef.

 


 

Bjørn Sørensen, styremedlem

Daglig leder (adm.dir) i materialselskapet Norsk Resy. Sørensen var direktør for bølgepappindustriens bransjeforening, som nå er nedlagt.  Representerer bølgepappfabrikkene i Emballasjeforeningens styre og i NOK.

 

 


Marit Kvalvåg Pettersen

Marit Kvalvåg Pettersen, styremedlem
Seniorforsker Nofima AS
Utdannet  polymerkjemiker og har en doktorgrad i plastmaterialer, thermoforming og holdbarhet på mat. Leder flere forskningsprosjekter, spesielt på emballering av mat.


Gry Sofie Fahrendorff, styremedlem
Product Development Director hos Orkla Confectionery & Snacks Norge AS
Experienced Product Development Executive with a demonstrated history of working in the consumergoods industry. Skilled in Product Development, Food & Beverage, Customer Insight, Fast-MovingConsumer Goods (FMCG), and Innovation Management.


Svein Morten Skaldehaug, Coop Handel

Svein Morten Skaldehaug, styremedlem

Assisterende Direktør Innkjøp og Sortiment i Coop Norge Handel. Skaldehaug har fokus på strategisk forretningsutvikling og har operativt ansvar for Pris, Masterdata, Space, Analyse og Miljø.  Siviløkonom NHH og Diplomøkonom Markedsføring og Internasjonalisering

 


Andreas Pihlstrøm, styremedlem

Advokat i NHO

 

 

 

 


 

Les styremedlemmenes vurderinger av muligheter og utfordringer i emballasjesektoren her