Blant innsendte forslag har juryen valgt ut to kandidater som du kan stemme på: Alf Harald Jørgensen og Marit Kvalvåg Pettersen.

Om kandidatene:

Alf Harald Jørgensen, regionsjef Tommen Gram

alf-harald-jorgensen150x150

Den nåværende regionsjefen for midt- og Vest-Norge og informasjonssjef i Tommen Gram, Alf Harald Jørgensen, har vært aktiv i mange år med salg og utvikling av emballasje.

Han sitter i styret i Emballasjeforsk og har deltatt i flere store prosjekter som Marinepack sammen med Tommen Gram. Han har dekket et bredt nedslagsfelt og bidratt til å utvikle flere typer emballasje som Tommen Gram selger i det norske markedet.

Alf Harald har bidratt til å bygge opp kompetansenivået om emballasje i Norge, blant annet gjennom å sende ansatte på Emballasjeskolen.

Han er respektert både blant kunder, leverandører og kolleger som en meget engasjert og positiv emballasjemann.

Marit Kvalvåg Pettersen, seniorforsker i Nofima

marit-kvalvag-pettersen

Marit Kvalvåg Pettersen har jobbet med emballasje-forskning og kommunikasjon av emballasjekunnskap i mange år, blant annet gjennom emballasjekurset på NMBU og undervisning på Emballasjeskolen. Hun er polymerkjemiker med doktorgrad i emballering (thermoforming).

Hun er en dedikert forsker og leder et stort strategisk program innenfor emballering. Hun er også første-amanuensis ved Universitetet på Ås, hvor hun har ansvar for all undervisning i emballering.

Hun benyttes som foreleser ved Karlstad Universitet og er en svært aktiv foredragsholder på seminarer, kurs og konferanser.
Marit er faglig ansvarlig for en rekke industrirettede prosjekter hvor industrien er prosjekteier.

Du kan stemme på din kandidat frem til 21. oktober. Juryen tar avstemningsresultatet med i sin sluttvurdering av hvem som skal vinne årets pris. Emballasjefagprisen, som består av et diplom og kr 10.000 i premie, deles ut på Emballasjedagene 3. november 2016.

AVSTEMNINGEN ER NÅ AVSLUTTET