Juryen har plukket ut tre nominerte blant foreslåtte kandidater: Morten Aas, Yngve Krokann og Hans Willemsen. Stem på din kandidat og vær med på trekningen av en premie.


Morten_Aas_Portrett150Morten Aas
FoU-Sjef Emballasje og Design, TINE SA

Morten Aas har lang og allsidig emballasjeerfaring, gode emballasjekunnskaper og et godt utviklet kontaktnett.

Han har vært aktiv i det organiserte emballasjearbeidet i Norge og leder en av Norges beste emballasjemiljøer i Tine. Han er godt likt og redelig i sitt forhold til leverandører.

Morten har vært engasjert i emballasjefaget over tid og synlig i miljøet gjennom flere år.


Yngve forklarer 3 (150)Yngve Krokann
kompetanseleder, Emballasjeforeningen

Kandidaten har 25 års fartstid som lærer på Emballasjeskolen og har arrangert og bidratt på talløse seminarer, konferanser, prosjekter og møter.

Yngve er alltid like entusiastisk på emballasjens vegne, enten det er som lærer, foredragsholder eller arrangør.

Han er en populær foredragsholder og stiller gjerne opp på TV-intervjuer for å forsvare og forklare emballasjens viktige rolle i samfunnet.


Hans Willemsen150Hans Willemsen
Project Manager, Maskinpakking

Hans dekker alle områder innenfor emballasje og  klarer på en unik måte å kombinere sine emballasjekunnskaper med teknisk utstyr.

Han har utviklet verktøyet Creaboks, som er en arbeidsmåte der relevante tanker fra andre områder hentes inn for å finne løsninger på aktuelle oppgaver.

Kandidaten har vært sterkt delaktig i utvikling av produkter som har gitt Maskinpakking seks Scanstar- og fire WorldStar-priser.


Avstemning frem til og med 20. oktober
Du kan nå stemme på din kandidat frem til 2o. oktober 2017. Alle som stemmer er med i trekningen av en Apple Watch Sport.

Deretter vil juryen på nytt komme sammen for å fatte sin beslutning om hvem som vinner Emballasjefagprisen 2017.

Emballasjefagprisen består av et diplom og kr. 10.000. Prisen deles ut under festmiddagen på Emballasjedagene 2. november.

Årets jury består av:
Thomas Eie, Bama
Marit Kvalvaag Pettersen, Nofima
Laila Horgen, Orkla Foods Norge