Har din virksomhet behov for tjenester innen pakking og montering?

Sens Arbeidsinkludering er en kompetansebedrift med et bredt tilbud innenfor arbeidsinkludering. Bedriften ble etablert i 1966, og gjennom 57 år har de gitt et tilbud om arbeidsrettet oppfølging til mennesker som står utenfor arbeidslivet.

 

Blant annet et tiltak heter Varig tilrettelagt arbeid (VTA). Tiltaket er rettet mot personer som mottar uføretrygd, og som har behov for spesiell tilrettelegging og oppfølging for å få utløst sin arbeidsevne.

 

– Vi har tro på at det er plass i arbeidslivet til alle som ønsker å jobbe, og er avhengig av stor bredde/ variasjon i arbeidsoppgavene for å kunne gi et variert tilbud som imøtekommer våre arbeidstakeres behov, interesser og jobbønsker, sier Christer Lundquist, prosjektleder for miljø og bærekraft i Sens.

 

Sens sin produksjonsavdeling, som de kaller Miljøarena, har i dag ledig kapasitet til å kunne ta på seg ekstra oppdrag og etablere nye samarbeidspartnere.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Har deres bedrift behov for bistand, kan Miljøarena tilby tjenester innen produksjon, distribuering, pakking, montering m.m. Miljøarena har bred og god erfaring med ulike oppdrag for bedrifter i alle størrelser. Sens setter dere i fokus og skreddersyr løsninger etter behov og ønske.

 

Oppdragene utføres av topp motiverte arbeidstakere som får opplæring og arbeidstrening hos Sens, og som følges opp av dyktige jobbveiledere. De er sentralt plassert i Oslo, og med en 440 m2 stor produksjonshall og 350 m2 stort lager, er ingen oppdrag for store eller for små.

 

Ved å samarbeid med dem, bidrar dere til en god arbeidshverdag og tar del av et viktig samfunnsvar.

 

Ta kontakt med Christer Lundquist på 92423813 eller christer.lundquist@sens.no for en uforpliktende prat. Mer informasjon finnes på www.sens.no.

Annonser:

Kommende kurs og arrangement

DatoTittelSted
01. jun 2023Årsmøte og fagseminar i EmballasjeforskNorner
14. jun 2023 - 15. jun 2023Årsmøte i FiberfokusTetra Pak Sunne
22. aug 2023 - 24. aug 2023Aqua Nor, TrondheimTrondheim Spektrum
11. sep 2023 - 13. sep 2023Oppstart Emballasjeskolen klasse 53Fredrikstad
09. nov 2023 - 10. nov 2023Emballasjedagene 2023Scandic Park Hotell