Emballasjeforeningen arrangerer ordinær generalforsamling på Hotel Continental i Oslo 12. mars kl 17:00.
I forkant av generalforsamlingen vil vi som vanlig arrangere et miniseminar. Etter generalforsamlingen vil det bli arrangert middag i tilstøtende lokaler med utdeling av diplomer til elevene på Emballasjeskolen.
PROGRAM-PRISER OG PÅMELDING
PROGRAM FOR FAGSEMINAR:
«Saft, snacks» og sirkulære emballasjeløsninger
Ingen enkelt aktør kan løse de miljøutfordringer vi står overfor alene, aktørene i verdikjeden må i større grad stå samlet for å lykkes i arbeidet.
15.00 Fremmøte, kaffe/ frukt
15.15 Miljødirektoratet om emballasje i en sirkulær økonomi
Hege Olbergsveen, seksjonsleder, seksjon for avfall og gjenvinning, Miljødirektoratet
15.45 «Saft» bærekraft og emballasje
Hans Christian Bjerketveit, Direktør for forretningsutvikling, Lerum AS
16.15 «Snacks» bærekraft og emballasje
Mirielle Torgersen, Senior innkjøper, Brynild Gruppen
Elisabeth A. Smelror, Leder for Materiell team emballasje, Brynild Gruppen
17:00 Ordinær generalforsamling i Emballasjeforeningen
Umiddelbart etter generalforsamlingen, cirka kl. 18:30, serveres middag i tilstøtende lokaler. Der vil de nybakte Emballasjeøkonomene få utdelt sine diplomer.
Det er ingen deltakeravgift for fagforedrag og generalforsamling. Deltakelse på selve middagen inkluderer en tre retters meny inklusiv drikke. Faktura for deltakelse på middagen vil bli ettersendt den enkelte.
Lurer du på noe?
Kontakt administrasjonen for spørsmål om generalforsamlingen:
epost: post@emballasjeforeningen.no
Telefon: +47 22 12 17 60