Daglige nyheter om emballasje
PACKNEWS

Emballasjenyheter fra hele Norden

Emballasjeforeningen lager de norske Packnews-nyhetene

Packnews var fra starten av en nettside som ble publisert i Norge, Sverige og Danmark. I dag er Finland også med, og det er svenske Trade Promotion Förlag som eier dagens Packnews. Emballasjeforeningen har en avtale med eierne om å publisere daglige nyheter på den norske siden.

Ambisjonen for Packnews er å speile utviklingen i det høyst interessante emballasjeområdet på en måte som gir relevant og inspirerende informasjon til emballasjeindustrien og dens kunder. Daglig publiseres flere nyheter av redaksjonen som har lang erfaring nå det gjelder emballasjerelatert journalistikk.

Per Øyvind Nordberg, som var redaktør for Packnews da siden var norskeid, har ansvaret for de norske nyhetene.

Hver uke sender vi ut nyhetsbrev med de mest aktuelle nyhetene.

Har du et nytt produkt eller en ny ansatt som vi bør skrive litt om? Har bedriften flyttet eller bygger dere nytt? Eller vil du bare prate litt?

Ta kontakt med redaktør Per Øyvind Nordberg:

mobil: 413 28 334
epost: per@emballasjeforeningen.no

23. sep 2019 - 26. sep 2019Oppstart Emballasjeskolen klasse 49Scandic City Fredrikstad
24. sep 2019A Plastic Promise - hvilken rolle kan privat sektor spille?Amerikalinjen
07. okt 2019Innovasjons- og optimeringsseminarScandic Sjølyst
10. okt 2019Optimeringsseminar i KristiansandRadisson Blu Caledonien Hotel
29. okt 2019Kurs om matkontaktmaterialer og samsvarserklæringerEurofins avd. Moss
14. nov 2019 - 15. nov 2019Emballasjedagene 2019Scandic Park Sandefjord
03. mar 2020 - 05. mar 2020HOLDBAR 2020Norges Varemesse