Påmelding til
ScanStar Student er nå avsluttet

Frist: 11. juni 2021

Den nordiske emballasjekonkurransen ScanStar har blitt organisert årlig siden 1069. I år kan for første gang nordiske studenter delta i egen konkurranse.

ScanStar Student organiseres i forbindelse med den originale ScanStar-konkurransen av Svenska Förpackningsgillet (Swedish Packaging Guild).

ScanStar Student søker nye innovasjoner, ideer og emballasjeløsninger som er designet i det inneværende akademiske år. Hele konkurransen arrangeres digitalt, og bidragene trenger ikke å sendes inn i fysisk form.
Registrering og lenke til bilder og øvrig presentasjonsmateriell sendes på epost. Detaljert informasjon om registreringen er publisert på konkurransens nettside.

Registreringen til ScanStar Student er åpen til 31. mai, og juryen vil kåre vinnerne på høsten.

Emballasjedesign og ideer som får prisen kan også delta i WorldStar Student som arrangeres av World Packaging Organisation (WPO) mot slutten av året.

Følg konkurransen på Instagram: @scanstarstudent

Vi vil gjerne se bilder og videoer av din design å Instagram. Bruk følgende hashtags:

#scanstarstudent
#scanstarstudent21
#someseriousdesigning

Kommunikasjonsleder i Emballasjeforeningen, Per Øyvind Nordberg, svarer gjerne på spørsmål om ScanStar Student:

mobil: 413 28 334
epost: per@emballasjeforeningen.no