Klar for årets emballasjehappening?

Årets emballasjehappening er rett rundt hjørnet! Emballasjedagene arrangeres torsdag 10. og fredag 11. november.

 

Tradisjonen tro finner Emballasjedagene sted på Scandic Park Hotell i Sandefjord. Hold av torsdag 10. og fredag 11. november for to dager stappfulle av kompetanse, faglig påfyll og mingling med kjente og kjære, nære og fjerne.

Tidligere NRK-profil Erik Wold geleider oss gjennom dagene som konferansier, mens den faglige menyen blant annet består av Plastreturs nye sjef, Karl Johan Ingvaldsen, som skal snakke om deres strategi fremover og arbeidet med nytt sorteringsanlegg, Kjell-Arve Kure i BillerudKorsnäs kommer for å snakke om etableringen av en norsk fabrikk for produksjon av kartongmasse med negative CO2-utslipp. I tillegg blir Christoffer Back Vestli fra Europakommisjonen med live fra Brussel for å fortelle om kommende EU-direktiv. Kai Eide avslutter det hele med et foredrag om krig i Europa.

Etter foredragene den 10. november vil det bli prisutdeling til årets Scanstar-vinnere og vinneren av årets Emballasjefagpris.

Torsdag kveld blir det selvfølgelig festmiddag med musikk av Sofie Bjerketvedt. Hun er skuespiller, musikalartist og sanger, og har tidligere spilt både Pippi Langstrømpe og Dorothy i Trollmannen fra Oz. I 2008 vant hun rollen som Sandy i TV Norge-konkurransen Grease som ble satt opp i Oslo Spektrum.

Påmelding er nå åpnet.

Vi gleder oss til å se dere i Sandefjord i november!

Se programmet her.

Annonser:

Kommende kurs og arrangement

DatoTittelSted
01. jun 2023Årsmøte og fagseminar i EmballasjeforskNorner
14. jun 2023 - 15. jun 2023Årsmøte i FiberfokusTetra Pak Sunne
22. aug 2023 - 24. aug 2023Aqua Nor, TrondheimTrondheim Spektrum
11. sep 2023 - 13. sep 2023Oppstart Emballasjeskolen klasse 53Fredrikstad
09. nov 2023 - 10. nov 2023Emballasjedagene 2023Scandic Park Hotell