Vet du om noen som fortjener Emballasjefagprisen?
Foreslå din kandidat

Frist  for å foreslå kandidater er 30. september 2019

Hvem er din kandidat?

Det er mange flinke folk i vårt nettverk, men det er alltid noen som gjør en ekstra innsats for bedriften, kundene, faget og nettverket.

Foreslå din kandidat til å vinne Emballasjefagprisen innen 30. september. Juryen vil plukke ut kandidater blant de forslagene som kommer inn, og du vil kunne stemme på disse utover høsten.

Prisen deles ut på Emballasjedagene 2019

REGLENE FOR EMBALLASJEFAGPRISEN

Dette er reglene:

* Maksimalt tre forslag per forslagsstiller
* Hvert av forslagene må ha en kort begrunnelse
* Hovedkriteriet for å være kandidat til prisen, er at man har utvist en spesiell innsats innenfor emballasjefaget over tid.

Frist: Mandag 30. september

Forslag sendes til per@emballasjeforeningen.no

Senere i høst vil du få anledning til å stemme over kandidatene til Emballasjefagprisen som juryen velger ut blant de innkomne forslagene. Emballasjefagprisen deles ut 15. november på Emballasjedagene 2018.

HISTORIEN OM EMBALLASJEFAGPRISEN

Historien om Emballasjefagprisen

Emballasjefagprisen ble innstiftet av Den norske emballasjeforening og tidsskriftet Emballering i 1998.
Prisen deles ut etter følgende kriterier:

«Emballasjefagprisen er ment å øke interesse for emballasjefaget og tildeles personer som viser et spesielt engasjement og spesiell interesse for emballasje og emballasjefagmiljøet i Norge.»

Det har senere blitt lagt vekt på at Emballasjefagprisen ikke skal være en ærespris til pensjonister, men at den skal gis til folk som er aktive og gjør en ekstra innsats for emballasjefaget i nåtid.

Tidligere vinnere kan ikke vinne prisen igjen, med mindre de fortsatt er svært aktive flere år etter at de vant prisen første gang.

Tidligere vinnere:

1998: Erik Røsrud, Norsk Resirk
1999: Ole Martin Kolbjørnsæter, Polimoon Dynopack
2000: Knut Hallan, Hallan Papp / Norsk Emballage Museum
2001: Ole Jørgen Hanssen, Østfoldforskning
2002: Nina Iversen, Glomma Papp
2003: Birger Havre, Toro
2004: Jan Gjerde, Domstein Måløy
2005: Per Christian Olander, Emballasjeforeningen
2011: Thomas Eie, BAMA Industri
2015: Ole Jan Myhre, Norner
2016: Marit Kvalvåg Pettersen, Nofima
2017: Morten Aas, TINE
2018: Lars Brede Johansen, Grønt Punkt Norge

Lasrs Brede Johansen fikk overrakt Emballasjefagprisen i 2018 fra juryen som består av Thomas Eie, Marit Kvalvåg Pettersen og Morten Aas. Alle er tidligere vinnere av Emballasjefagprisen.

Kontakt kommunikasjonsleder Per Øyvind Nordberg:

mobil: 413 28 334
epost: per@emballasjeforeningen.no

23. sep 2019 - 26. sep 2019Oppstart Emballasjeskolen klasse 49Scandic City Fredrikstad
24. sep 2019A Plastic Promise - hvilken rolle kan privat sektor spille?Amerikalinjen
07. okt 2019Innovasjons- og optimeringsseminarScandic Sjølyst
10. okt 2019Optimeringsseminar i KristiansandRadisson Blu Caledonien Hotel
29. okt 2019Kurs om matkontaktmaterialer og samsvarserklæringerEurofins avd. Moss
14. nov 2019 - 15. nov 2019Emballasjedagene 2019Scandic Park Sandefjord
03. mar 2020 - 05. mar 2020HOLDBAR 2020Norges Varemesse