Stem på din kandidat til å vinne
EMBALLASJEFAGPRISEN 2021

Prisen deles ut på Emballasjedagene 11. november 2021

Jurymøtet for Emballasjefagprisen har nå vært gjennomført. Det ble dødt løp i avstemmingen, men juryen har  kåret en vinner. Hvem det er får du vite torsdag 11. november på Emballasjedagene.

KOMPETANSEMÅL

Trygve Næss

Emballasjeutvikler i VPK

Over mange år med emballasjeutvikling  har Trygve stått bak mange suksessfulle innovasjoner i bølgepappemballasje. Han er fortsatt yrkesaktiv, og i møter med emballasjebrukere øser han av sin kunnskap og gir råd til forbedringer som de ikke engang har tenkt på selv. Trygve er spesielt god til å forklare brukere hvordan riktig emballasje har en betydning gjennom hele verdikjeden,  fra papir, via pakking og distribusjon og fram til resirkulering. Dette er en person som har hatt stor betydning for effektiv emballering og utvikling av emballasjekunnskap i mange virksomheter. Han har vunnet flere priser, blant annet for wrap-arounden Petafront, som gjør det mulig å sette varene på hylle på under tre sekunder uten bruk av kniv.

Bård Bringsrud Svensen

Innovasjonsleder Bærekraft, Orkla Home and Personal Care

Bård har lang fartstid innen innovasjon, først i Jordan som produktutvikler fra 1999, deretter i Orkla hvor han de siste fire årene har ledet en rekke innovasjonsprosjekter innen bærekraftig emballasje. Hans engasjement for bærekraft og utvikling av god emballasje strekker seg mange flere år tilbake enn de siste fire. Vi kjenner Bård som en person som både er sterkt engasjert i god emballasjeutvikling, ser det store bildet hvor emballasjen både skal beskytte og samtidig være miljømessig riktig og ikke minst aldri sier «nei» når det gjelder å dele sine erfaringer med andre. Han har også vært en viktig pådriver i Orklas arbeid med å bruke mer gjenvunnet plast i sin emballasje.

Stig Yngve Pedersen

Sales, R&D and production support, Fatland

Bred erfaring som leder i bedrifter som utvikler og selger pakkelinjer og  emballasjeløsninger. Stig har også solid erfaring med forhandlinger, forretnings-planlegging og Fast Moving Consumer Goods (FMCG). Han er utdannet ved Statens Næringsmiddeltekniske Høgskole. Gjennom årene har han utmerket seg som foredragsholder og aktiv deltager i foreninger som Teknologisk Matforum, der han som styreleder har frontet emballasje og emballering i mange år. Hovedfokus er å finne  emballasjeløsninger med så god holdbarhet som mulig, med lavest mulig miljøpåvirkning. Før han for to år siden startet å jobbe for Fatland AS jobbet Stig sammen med Sveinar Kildal i et prosjekt om optimalisering av holdbarhet på laks.

Sylvia Lofthus

Kvalitetssjef Frukt Grønt Emballasje COOP

Sylvias store engasjement for god og miljøriktig emballasje smitter. Hun har en ydmyk, åpen og positiv tilnærming til utfordringer som får alle rundt henne til å forstå og jobbe for store forbedringer. På få år har Coop endret en bred og imponerende mengde emballasje til et langt mer bærekraftig sortiment. Sylvia er i tillegg en person som aldri sier «nei» til å dele sin kunnskap med andre, uansett hvem . Et godt eksempel på dette er som foredragsholder for renovasjonsansatte i norske kommuner og renovasjonsselskap, hvor hun på entusiastisk vis har økt forståelsen for emballasjens funksjon . Sylvia var tidligere miljøsjef i Bama.

Lurer du på noe?
Emballasjeforeningen svarer gjerne på spørsmål:

ring: +47 22 12 17 60
epost: post@emballasjeforeningen.no

Annonser:

Kommende kurs og arrangement

DatoTittelSted
09. des 2021Wbinar om fjerntilkobling til kontrollsystemeneWebinar
09. des 2021Optimeringseminar om emballasje i Sarpsborg - OBS NY DATO!Inspiria
10. mar 2022Generalforsamling i Emballasjeforeningen 10. mars 2022Hotel Continental Oslo
10. mai 2022 - 12. mai 2022Smart Industri 2022Norges Varemesse (Nova Spektrum)
04. okt 2022 - 07. okt 2022Scanpack i Göteborg utsettes til 2022Svenska Mässan