Wittusen & Jensen om seg selv:
Engasjert, kreativ og fleksibel samarbeidspartner

Solid logisitkk- og produktkunnskap om emballasje.

Når bedrifter melder seg inn i Emballasjeforeningen, vil vi gjerne presentere dem for våre øvrige medlemmer og nettverkspartnere.

BEDRIFTSPARTNER

Selskapet har riktignok vært medlem en stund, men vi har ikke rukket å presentere dem skikkelig – før nå.

– Wittusen & Jensen er en bedriftspartner som administrerer og leverer det du trenger av forbruksvarer til arbeidsplassen. I tillegg hjelper vi deg med alt innen kommunikasjon og design som gjør bedriften din synlig på egne flater, forklarer Business Development Manager Vidar Granaas.

Han beskriver selskapet som en engasjert, kreativ og fleksibel samarbeidspartner med solid logistikk- og produktkunnskap innen emballasje.

– Målet vårt er å være markedets beste leverandør av forsendelsesemballasje, fortsetter Granaas.

Han forteller at rådgiverne har lang erfaring i bransjen og kan tilby gode og effektive løsninger. I tillegg samarbeider selskapet tett med en rekke dyktige leverandører og har tilgang på spesialkompetanse innenfor de fleste emballasjeområder.

– Når vi utarbeider store og komplekse emballasjeløsninger for kundene våre tar vi leverandørene med på råd og utnytter deres spisskompetanse.

UTVIKLING AV PRODUKTER

Medarbeiderne i Wittusen & Jensen synes det er kjempespennende å være med på å utvikle produkter og løsninger som effektiviserer og forenkler arbeidet.

– En tilpasset emballasjeløsning kan spare en bedrift for mye penger. Vi er opptatte av at kundene våre ikke skal «sende luft», det er lite gunstig på alle måter – også miljømessig. Vi ønsker å være en trygg samarbeidspartner, som tør å være mer enn bare en produktpusher.

– Vi har vært rådgivere for mange store bedrifter om å velge emballasjeløsninger som både er mer effektive og som også gir lavere kostnader – de har altså fått i pose og sekk, for å si det med emballasjegloser.

Les mer om Wittusen & Jensens emballasjeutvalg

Mer ut av arbeidsdagen

Mer ut av kommunikasjonen

Vidar Granaas er Business Development Manager i Wittusen & Jensen.

Vurderer du medlemskap?
Les mer om hvilke fordeler et medlemskap gir. Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer

Telefon: +47 22 12 17 60
epost:post@emballasjeforeningen.no

Annonser:

Kommende kurs og arrangement

DatoTittelSted
14. nov 2019 - 15. nov 2019Emballasjedagene 2019Scandic Park Sandefjord
03. mar 2020 - 05. mar 2020HOLDBAR 2020Norges Varemesse