Næringsklyngen
smartPACK

Innovative emballerings- og distribusjonsløsninger

smartPACK er en næringsklynge som skal legge til rette for innovasjon og utvikling av smarte emballerings- og distribusjonsløsninger. Vi jobber med bedrifter, organisasjoner, offentlige aktører og akademia i Akershus, Oslo og Østfold i et samarbeid om morgendagens emballasje og distribusjon.

Vi har også partnere utenfor regionen og i utlandet. hensikten er å skape sterkere, mer konkurransedyktige virksomheter som kan hevde seg både nasjonalt og internasjonalt.

Vårt arbeid er basert på at:

• innovasjon er en nøkkelfaktor for å utvikle konkurransekraft og lønnsomhet
  • samarbeid gir tilgang til ressurser som positivt påvirker evnen til innovasjon
  • klyngesanarbeidet gir mulighet for resultater den enkelte ikke kan oppnå alene

Klyngesamarbeidet skal bidra til konkurransekraft, økt lønnsomhet og vekst gjennom innovasjon innen:

• sikker og trygg mat
  • bærekraft og sirkulærøkonomi
  • smarte løsninger

Prosjektleder Jørgen Ingeberg i Emballasjeforeningen  svarer gjerne på spørsmål:

26. feb 2019smartPACK klyngemøteRomerike Avfallsforedling
05. mar 2019Kurs i matkontaktmaterialerEurofins avd. Moss
06. mar 2019Workshop i matkontaktmaterialerEurofins avd. Moss