Webinar om
sikker fjerntilkobling

9. desember

NSM har utført analyser som viser at antall alvorlige cyberangrep i Norge har økt under pandemien. Usikre fjerntilkoblinger er ofte en enkel vei inn.

Knut-Eik Tovslid, ansvarlig for industrielle nettverk og Cyber Security i Triple-S, inviterer til webinar med demonstrasjon av Calrotys løsning for sikker fjerntilgang til OT.

Han vil også vise hva som er viktig å ivareta når man skal slippe egne ansatte og eksterne partnere inni produksjonsmiljøet.
Webinaret gir blant annet informasjon om:

Sikker fjerntilkobling
Hvorfor man ikke bare kan bruke VPN
Hvordan ekspertene raskt får tilgang til systemet når det er krise og ting haster
Hvordan få filer inn i OT på en sikker måte
Hvordan man skalerer Calrotys SRA-løsning
Webinaret passer for alle som har behov for å sikre fjerntilkobling til sine kontrollsysteme; Teknisk personell, ledelse og konsulenter

Emballasjeforeningen svarer gjerne på spørsmål:
epost:post@emballasjeforeningen.no

09. des 2021Wbinar om fjerntilkobling til kontrollsystemeneWebinar
09. des 2021Optimeringseminar om emballasje i Sarpsborg - OBS NY DATO!Inspiria
10. mar 2022Generalforsamling i Emballasjeforeningen 10. mars 2022Hotel Continental Oslo