Seminar om optimering av
EMBALLASJE

For medlemmer i Emballasjeforeningen og  Grønt Punkt Norge er seminaret kostnadsfritt

Hva lærer du på seminaret?

Seminaret vil gi deg et godt og helhetlig innsyn i hva som gjelder og vil være retningsgivende for arbeidet med emballasjeoptimering. Du får blant annet vite hvilke regler og lover bedriften må følge for å sende sine produkter ut på markedet.

When:
4. april 2019 @ 13:52 – 14:52
2019-04-04T13:52:00+02:00
2019-04-04T14:52:00+02:00
Where:
Clarion Hotel & Congress
Brattørkaia 1
Trondheim

AGENDA

Agenda:       

Kl. 12:30-13:15
Registrering av deltakere

Lunsj

Kl. 13:15-13:45
Nye rammevilkår for emballasje i Norge og Europa
Direktør Kari Bunes, Emballasjeforeningen

Kl. 13:45-14:15
Hva er emballasjeoptimering?
Undervisningsleder Yngve Krokann, Emballasjeforeningen

 Kl. 14.30-15.30
Emballasjeoptimering i praksis:

  • Innovasjon og nye muligheter
    Tom S. Nordtvedt, seniorforsk SINTEF

Kl.15:30-16:00
Innsamling & Gjenvinning av brukt emballasje i Norge
Key Account manager Brita Lundgreen og Dani Eilertsen fra Grønt Punkt Norge AS

16:00
Slutt

MÅLGRUPPER OG PÅMELDING

Målgrupper er alle som arbeider med emballasjeutvikling, markedsføring ,salg og innkjøp av emballasje, forskning og utvikling. De samme regler vil gjelder også for importører av emballasje og ferdigpakkede varer.

Lurer du på noe?
Undervisningsleder Yngve Krokann har jobbet med emballasjeoptimering i mange år og svarer gjerne på spørsmål:

mobil: 900 93 833
epost: yngve@emballasjeforeningen.no

Annonser:

Kommende kurs og arrangement

DatoTittelSted
27. mar 2019Sjømatemballasje - Hvordan pakke bærekraftig?Scandic Nidelven
03. apr 2019Optimeringsseminar i BergenDet Hanseatiske Hotell
04. apr 2019Optimeringsseminar i TrondheimClarion Hotel & Congress
23. sep 2019 - 26. sep 2019Oppstart Emballasjeskolen klasse 49Scandic City Fredrikstad
13. nov 2019 - 15. nov 2019Emballasjedagene 2019Scandic Park Sandefjord
03. mar 2020 - 05. mar 2020HOLDBAR 2020Norges Varemesse

Kurs og arrangement
Emballasjedagene 2018