DIN PORTAL TIL ALT DU VIL VITE OM EMBALLASJE

NYHETER

Worldstar tildelt Glomma Papp i Australia

Kelly Hakkebo mottok WorldStar fra Pierre Piennar, president i WPO.

Som den eneste norske bedriften fikk Glomma Papp tildelt Worldstar for sin emballasje til Skyr. Kelly Hakkebo mottok prisen som ble utdelt i Australia 2. mai.

Glomma Papp vant først Scanstar i 2017 og nå Worldstar for sin emballasjeløsning for Q-Meierienes Skyr. Løsningen sørger for god beskyttelse under lagring, transport og håndtering gjennom alle ledd i forsyningskjeden.

Samtidig gir løsningen god eksponering for produktet i butikkhyllene. Glomma Papp forteller at produktet er utviklet gjennom godt samarbeid mellom de forskjellige avdelingene for produktutvikling, pakketeknikk og salg, samt maskinleverandør og kunde.

Prisen ble delt ut under WPO-kongressen i Gold Coast i Australia 2. mai.

Utviklet løsningen i samarbeid

Kelly Hakkebo har hentet flere ScanStar for Glomma Papp de siste årene, her fra 2013.

– Det er veldig moro å få muligheten til å være med på et så stort og flott arrangement som WPO arrangerer. Moro også å se alle smarte løsninger og treffe kolleger fra bransjen, der 22 land er representert, forteller Kelly Hakkebo på SMS fra Surfers Paradise i Australia.

– Jeg er selvfølgelig veldig stolt over at Glomma Papp igjen har klart å vinne denne gjeve prisen i tett samarbeid med vår nå pensjonerte pakketekniske ekspert, Tore Sandøy og Tronrud Engineering, fortsetter hun.

Nå nyter Glomma Papp prisen, været og de flotte omgivelsene i Surfer’s Paradise før turen går hjem til Sarpsborg i morgen.

– Slike priser får virkelig plassert oss på kartet, kommenterer markedsdirektør Bjørn Ivar Larsen i en pressemelding.

Under seremonien 2. mai ble det også delt ut priser for Lifetime Achievements og spesialpriser.

Her er er vinnerne av Lifetime Achievement Awards:

  • Miklos Galli, Ungarn
  • Harry Lovell, Australia
  • Lars G. Wallentin, Sveits
  • Helmut Meininger, Østerrike

Det ble også delt ut spesialpriser som President’s Award, Sustainability Award, Marketing Award og Packaging that Saves Food Award.

Les om prisvinnerne på www.worldstar.org