DIN PORTAL TIL ALT DU VIL VITE OM EMBALLASJE

EMBALLASJESKOLEN

Yngve Krokann er klar for å ønske nye elever velkommen til Emballasjeskolen klasse 47.

Emballasjeskolen er en utdannelse som går over fire samlinger a fire dager i fire norske byer. Undervisningen foregår i klasserom og ved bedriftsbesøk hos aktuelle produsenter.

Elevene skal besvare oppgaver i løpet av og mellom samlingene og avlegge skriftlig eksamen etter siste samling i Emballasjeskolen. Skolen, som varer i et og et halvt år, avsluttes med en skriftlig diplomoppgave.

Elever ved Emballasjeskolen tilegner seg breddekompetanse om blant annet:

• Alle materialtyper
  • Forskjellige pakkemetoder
  • Ulike typer emballasje
  • De forskjellige trykkmetodene
  • Betydning av emballasjedesign
  • Optimering av emballasjen gjennom verdikjeden
  • Standarder, rammebetingelser og EU-direktiver

Emballasjeskolens elever kommer både fra emballasjeprodusenter, emballasjebrukere og leverandører. Mangee knytter kontakter og vennskap  som varer livet ut.

Meld deg på nå
Ønsker du å delta eller melde på en av dine ansatte på Emballasjeskolen, kan du melde din interesse her. Klasse 47 starter opp i Fredrikstad 18. september 2017.

Frist for påmelding er 17. august 2017

Program for Emballasjeskolen klasse 47, 2017/2018:

Samling I  Fredrikstad  18. – 21. september 2017
Samling II  Bergen  20. – 23. november 2017
Samling III  Sandefjord  22. – 25. januar 2018
Samling IV  Oslo  23. – 25. april 2018
Skriftlig eksamen  Oslo  08. juni 2018
Muntlig presentasjon  Oslo  30. november 2018

Kursavgift for Emballasjeskolen klasse 46: 36 000 kroner for medlemmer i Emballasjeforeningen 40 000 kroner for ikke-medlemmer

Avgiften dekker alle undervisningskostnader, inkludert faglærers oppgaveretting. Skoleavgiften dekker ikke kostnader til transport og opphold under samlingene.

Elever ved Emballasjeskolen kan delta på alle arrangementer i regi av Emballasjeforeningen til selvkost.

Undervisningsleder Yngve Krokann i Emballasjeforeningen har ledet Emballasjeskolen i mange år og svarer gjerne på spørsmål:

mobil: 900 93 833
epost: yngve@emballasjeforeningen.no

Les mer her:

Klasse 44 på omvsning hos Ole Jan Myhre i Norner.