DIN PORTAL TIL ALT DU VIL VITE OM EMBALLASJE

EMBALLASJESKOLEN

Yngve Krokann er klar for å ønske nye elever velkommen til Emballasjeskolen klasse 49.

Yngve Krokann er nå klar for å ta imot elever til Emballasjeskolen klasse 49

Påmelding til Emballasjeskolen

Program for klasse 49

Undervisningsleder Yngve Krokann i Emballasjeforeningen har ledet Emballasjeskolen i mange år og svarer gjerne på spørsmål:

mobil: 900 93 833
epost: yngve@emballasjeforeningen.no

Hva lærer elevene?

Klasse 47 på besøk hos Diplom-Is i 2017.

Emballasjeskolen er en utdannelse som går over fire samlinger a fire dager i fire norske byer. Undervisningen foregår i klasserom og ved bedriftsbesøk hos aktuelle produsenter.

Elevene skal besvare oppgaver i løpet av og mellom samlingene og avlegge skriftlig eksamen etter siste samling i Emballasjeskolen. Skolen, som varer i et og et halvt år, avsluttes med en skriftlig diplomoppgave.

Elever tilegner seg breddekompetanse om blant annet:

• Alle materialtyper
  • Forskjellige pakkemetoder
  • Ulike typer emballasje
  • De forskjellige trykkmetodene
  • Betydning av emballasjedesign
  • Optimering av emballasjen gjennom verdikjeden
  • Standarder, rammebetingelser og EU-direktiver

Emballasjeskolens elever kommer både fra emballasjeprodusenter, emballasjebrukere og leverandører. Mangee knytter kontakter og vennskap  som varer livet ut.

Les mer her: