DIN PORTAL TIL ALT DU VIL VITE OM EMBALLASJE

NYHETER

Scanpack 2018 har gratis inngang for besøkende

Se www.scancpack.se
SCANPACK 2018 arrangeres i Göteborg 23.-26. oktober.

Som besøkende får du gratis entre på Scanpack i Göteborg 23.-26. oktober 2018. Messen er utsolgt, og som vanlig er det mange utstillere i området rundt Emballasjeforeningens stand.

Scanpack er den mest omfattende messen i Norden for deg som produserer eller bruker emballasje. Arrangementet er en internasjonal møteplass for inspirasjon, kunnskapsutveksling og nettverksbygging.

Få gratis inngang på Scanpack 2018

Nytt av året er at messen er kostnadsfri for besøkende som bruker invitasjonskode ved registreringen. Bruk WEBFREE for gratis entre eller kontakt oss for å få tilsendt billett på post@emballasjeforeningen.no

Andrew Gibbs er Key Note Speaker på messen.

På årets messe blir det seminar om blant annet Creative Packaging. Her kan du høre foredragsholdere som Andrew Gibbs, grunnlegger og redaktør på The Dieline. Dette regnes av mange som den ultimate hjemmesiden for raffinert emballasjedesign.

Gratis seminarer

En annen nyhet er Scanpack Academy. Her tilbyr gratis seminarer om alt fra Smart Industry, emballasjetrykk, materialer, bærekraft, design, branding og e-handel.

Emballasjeforeningen har som vanlig hatt ansvaret for salg av stands i hall C. Les mer i bolken nederst.

Emballasjeforeningen kommer til å sende ut pressemeldinger om Scanpack i tiden fremover, men du kan også finne nytt om messen på www.scanpack.se og på www.packnews.no

Emballasjeforeningens på Scanpack

19 bedrifter har booket plass i området rundt Emballasjeforeningens stand, som også i år fungerer som servicetorg for våre medlemmer på Scanpack-messen i Göteborg.

Hall A og hall B har fått en bit av C-hallen på Svenska Mässen i Gøteborg, der Scanpack arrangeres 23.-26. oktober 2018. Fokusområder på årets messe er Smart Industry, Trykk, Netthandel, Bærekraft, Design & Branding og Materialer.

Gratis inngang for besøkende
Arrangørene regner med 15.000 besøkende til messen som er fullbooket til siste stand.

– Scanpack er en bred messe som er interessant for alle som produserer eller bruker emballasje. Hit lokker vi alt fra materialleverandører til maskinleverandører, logistikkbedrifter, handelsleddet og grafisk bransje, sier Anna-Lena Friberg.

Nytt av året er at besøkende får gratis inngang på messen ved å registrere seg på forhånd. Besøkende kan også få adgangskort ved å henvende seg til Emballasjeforeningen.

Datoer å merke seg:
23. oktober: Utstillerfest på Emballasjeforeningens stand
24. oktober: Scanpack bransjefest

Her er utstillerne på Emballasjeforeningens område i Hall C:
Tronrud Engineering AS
National Lim as