Vi inviterer til frokostseminar 22. september der vi presenterer forskning og konkrete løsninger som reduserer matsvinn.

Vi får høre om et nytt innovasjonsprosjekt med fokus på matsvinn, lysets påvirkning på matkvalitet og forholdet mellom datomerking og matsvinn. Dessuten kommer gründeren av «Holdbart» for å fortelle om sitt nye konsept, der mat selges billig i stedet for at den kastes. Dette blir spennende!

PÅMELDING

Agenda:

08:30-08:45 ReforReM (Riktig Emballering for Redusert Matsvinn)
Marit Kvalvåg Pettersen, seniorforsker Nofima
08:45-09:15 Lys skader mat og bidrar til matsvinn
Hanne Larsen, forsker Nofima
09:15-09:30 Hvordan påvirker datomerking matsvinn?
Hanne Møller, seniorforsker Østfoldforskning
09:30-10:00 Holdbart = solgt og spist i stedet for kastet
Thor Johansen, butikksjef og gründer, Holdbart

PÅMELDING

Praktiske opplysninger:
Seminaret starter med frokost kl. 08.15, foredragene starter kl. 08.30 og avsluttes kl. 10.00

Arrangementet finner sted i Emballasjeforeningens lokaler: Karenslyst allé 9a, 6. etg. Skøyen, Oslo