DIN PORTAL TIL ALT DU VIL VITE OM EMBALLASJE

4836 Arendal
Norge

Om arrangementet

Ambisjonene i EUs plaststrategi er at all emballasje laget av plast skal gjenvinnes innen 2030, samtidig skal bruk av engangsplast og mikroplast begrenses.

For å samle kunnskap rundt plastbruk og plastens livsløp, og for å sette mål i tråd med EUs strategi – og ikke minst for å lykkes med å nå målene – er nå Forum for sirkulær plastemballasje (FfSP) etablert.

«Alle» har en mening rundt plast og plastemballasje, men hva er myter og hva er fakta?

Etter en innledning ved Atle Hamar, statssekretær i Klima- og miljødepartementet, gir Ellen Behrens, VP Corporate Social Responsibility i Orkla AS, en orientering om FfSP og dets rolle.

Seansen avsluttes med en paneldebatt. Bedrifter som Bama, Tine, Orkla, Coop, Norner, Grønt Punkt Norge, Norfolier GreenTec og Norgesmøllene deltar og svarer på spørsmål.

Stein Kåre Kristiansen leder arrangementet.

Bli med og ta diskusjonen!

• Atle Hamar, Statsekretær, Klima- og miljødepartementet
  • Ellen Behrens, VP Corporate Social Responsibility i Orkla AS
Kontaktperson:
Yngve Krokann, Undervisningsleder, Den norske emballasjeforening, 90093833yngve@emballasjeforeningen.no