DIN PORTAL TIL ALT DU VIL VITE OM EMBALLASJE

Bransjenytt

Emballasjeskolen starter opp ny klasse

Behovet for emballasjekompetanse om emballasje øker.
Yngve Krokann ønsker nye elever velkommen til Emballasjeskolen.

Ønsker du å delta eller melde på en av dine ansatte på Emballasjeskolen? Meld din interesse her.

Klasse 48 starter opp i Fredrikstad 17. september 2017.

Frist for påmelding er 24. august 2018

Program for Emballasjeskolen klasse 48, 2018/2019:

Samling I  Fredrikstad  17. – 20. september 2018
Samling II  Trondheim  19. – 22. november 2018
Samling III  Sandefjord  28. – 31. januar 2019
Samling IV  Oslo  06. – 08. mai 2019
Skriftlig eksamen  Oslo  14. juni 2019
Muntlig presentasjon  Oslo  29. november 2019

Kursavgift for klasse 48: 36 000 kroner for medlemmer i Emballasjeforeningen 40 000 kroner for ikke-medlemmer

Avgiften dekker alle undervisningskostnader, inkludert faglærers oppgaveretting. Skoleavgiften dekker ikke kostnader til transport og opphold under samlingene.

Elever ved Emballasjeskolen kan delta på alle arrangementer i regi av Emballasjeforeningen til selvkost.

Undervisningsleder Yngve Krokann i Emballasjeforeningen har ledet Emballasjeskolen i mange år og svarer gjerne på spørsmål:

mobil: 900 93 833
epost: yngve@emballasjeforeningen.no

Påmelding kan gjøres her

Hva slags Emballasjekompetanse får elevene?

Klasse 47 på besøk hos Diplom-Is i 2017.

Emballasjeskolen er en utdannelse som går over fire samlinger a fire dager i fire norske byer. Undervisningen foregår i klasserom og ved bedriftsbesøk hos aktuelle produsenter.

Elevene skal besvare oppgaver i løpet av og mellom samlingene og avlegge skriftlig eksamen etter siste samling i Emballasjeskolen. Skolen, som varer i et og et halvt år, avsluttes med en skriftlig diplomoppgave.

Elever tilegner seg emballasjekompetanse om blant annet:

• Alle materialtyper
  • Forskjellige pakkemetoder
  • Ulike typer emballasje
  • De forskjellige trykkmetodene
  • Betydning av emballasjedesign
  • Optimering av emballasjen gjennom verdikjeden
  • Standarder, rammebetingelser og EU-direktiver

Emballasjeskolens elever kommer både fra emballasjeprodusenter, emballasjebrukere og leverandører. Mangee knytter kontakter og vennskap  som varer livet ut.

Les mer her:

Ole Jan Myhre viser frem forskjellige produksjonmetoder for plast.
Ole Jan Myhre i Norner er en av Norges fremste plasteksperter og har blant annet fått Emballasjefagprisen. Han deler gjerne sin kunnskap med elever på Emballasjeskolen