DIN PORTAL TIL ALT DU VIL VITE OM EMBALLASJE

Profiler din bedrift med bannerannonse

På våre nye nettsider har vi 20 bannerplasser som vi tilbyr til våre medlemsbedrifter. Bannerne ligger i to bolker, med åtte bannere i den øverste og 12 i den nederste. Bannerne roterer kontinuerlig, så alle blir like godt profilert.

20 bannere roterer i to bolker på forsiden. Ta kontakt hvis du vil være med.

Alle bannere kan bestilles med klikkbar link til hjemmesiden eller andre ønskede nettsteder. Bannerne bestilles for et år om gangen. Fra januar 2016 kan du kontakte administrasjonen i Emballasjeforeningen for bestilling eller oppdatering av bannerannonser.

Hos oss kan du også få vite besøkstall på siden, antall treff på annonsene og informasjon om andre annonsemuligheter hos oss. Dere som allerede er annonsør hos oss, vil få en hyggelig henvendelse fra oss når annonseperioden er i ferd med å utløpe.

Dersom ikke alle bannerne på forsiden benyttes av våre medlemsbedrifter, vil vi tilby annonseplass til messearrangører og benytte egenannonser i denne perioden.

SPØR OSS

om priser, bestilling og muligheter for annonsering

Yngve, Per Ø og KariEMB
V kan svare på spørsmål om annonsering.