DIN PORTAL TIL ALT DU VIL VITE OM EMBALLASJE

SISTE NYTT

LATEST PROCEEDINGS OF BLOG

A place for sharing thoughts and ideas

Got something on your mind? This blog is for packaging professionals who have thoughts and ideas they would like to share with others. The blog will be fully open in 2016, but you can send us a few words already, to per@emballasjeforeningen.no

UPCOMING EVENTS

ANNONSER:

FLERE NYHETER

08.05.15 Bransjenytt

Ny emballasje skal redusere matsvinnet

Ny-emballasje alt text

Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist. Matsvinn er et omfattende problem - i hele verden. I Norge var det totale matsvinnet i 2013 på 361.000 tonn og det tilsvarer ca. 18 milliarder kroner.

08.05.15 Kompetanse

Ny emballasje skal redusere matsvinnet

Ny-emballasje alt text

Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist. Matsvinn er et omfattende problem - i hele verden. I Norge var det totale matsvinnet i 2013 på 361.000 tonn og det tilsvarer ca. 18 milliarder kroner.

08.05.15 Bransjenytt

Ny emballasje skal redusere matsvinnet

Ny-emballasje alt text

Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist. Matsvinn er et omfattende problem - i hele verden. I Norge var det totale matsvinnet i 2013 på 361.000 tonn og det tilsvarer ca. 18 milliarder kroner.

08.05.15 Kompetanse

Ny emballasje skal redusere matsvinnet

Ny-emballasje alt text

Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist. Matsvinn er et omfattende problem - i hele verden. I Norge var det totale matsvinnet i 2013 på 361.000 tonn og det tilsvarer ca. 18 milliarder kroner.

Emballasjeforeningens arrangementer i 2017 

Dato Arrangement Sted
23.-27.01 Emballasjeskolen 46 – samling 3 Sandefjord
07.-09.02 Mat & Emballasje 2017 Lillestrøm
14.-15.02 Kurs i pakking av kjøtt hos Nofima Ås
09.03 Generalforsamling Oslo
23.03 Frokostseminar hos oss Oslo
29.03 Regionalt optimeringsseminar Bergen
24.-26.04 Emballasjeskolen 46 – samling 4 Oslo
02.05 Årsmøte i Emballasjeforsk Oslo
03.-05.05 Fellesreise til interpack-messen Düsseldorf
09.06 Eksamen Emballasjeskolen 46 Oslo
19.06 Regionalt optimeringsseminar Larkollen
22.06 Sommerseminar hos oss Oslo
24.08 Innovasjons- og optimeringsseminar Oslo
NY DATO Regionalt optimeringsseminar Hønefoss
18.-21.09 Emballasjeskolen 47 – samling 1 Fredrikstad
19.10 Frokostseminar hos oss Skøyen, Oslo
01.-03.11  Emballasjedagene 2017  Sandefjord
16.11 Regionalt optimeringsseminar
Hønefoss
20.-23.11 Emballasjeskolen 47 – samling 2 Bergen
01.12 Muntlig høring Emballasjeskolen 46 Oslo
15.12 Julefrokostseminar hos oss Oslo

 

De regionale optimeringsseminarene arrangeres i samarbeid med Grønt Punkt Norge i regi av Næringslivets Emballasjeoptimeringskomite (NOK).
Oppdateringer og adresser for arrangementene vil bli å finne på vår Kalenderoversikt.

Program, påmeldingsskjema og tema for seminarene kommer en måned i forkant av arrangementet. Vi sender samtidig ut epost om dette.

Vi gleder oss til å se deg på våre arrangementer!

emballasje foreningen_logo_cmykMed vennlig hilsen
Yngve, Per Øyvind og Kari

ANNONSER: